Bliv ringet op
Ja tak, jeg vil gerne høre mere om, hvad I kan tilbyde.

Contact Phone

Byd velkommen til ny CTO i Exformatics

Exformatics får ny CTO

Byd velkommen til ny CTO i Exformatics

I løbet af de sidste par år har vi haft en rivende udvikling i Exformatics; Holger Foss er indgået i ejerkredsen som adm. direktør, vi har introduceret nye funktionaliteter og har opdateret vores visuelle identitet – under dette et nyt website.

Vi afslutter dette år med endnu en glædelig nyhed, og byder velkommen til ny CTO, Bent Majgaard.

”Jeg har set frem til at byde Bent velkommen i Exformatics. Bent har en solid erfaring og ’track record’ som CTO, og han drives stadig af en lyst til at se nye ting gro og blomstre. Jeg er ikke i tvivl om, at Bent er den rigtige person til at hjælpe Exformatics med at udvikle sig endnu mere fremadrettet.” - Siger Holger Foss.

Hvem er Bent Majgaard?

Bent bringer med sig et imponerende sæt færdigheder, heriblandt en kandidat i datalogi. Han startede sin karriere som udvikler hos PWC, og var derefter med til at starte IT-udviklingsvirksomheden, Steuerhaus, i 2000. Her sad Bent som partner og CTO, og har i 17 år skabt forretnings web- og mobilapplikationer til danske og internationale kunder.

Steuerhaus blev solgt til Miracle A/S i 2017, og siden da har Bent arbejdet hos Miracle som afdelingschef samt løsningsarkitekt.

Bent har undervejs været involveret i flere start-ups, som forretningsmæssig- og teknisk kompetence.

Hvorfor Exformatics?

Bent starter hos Exformatics, da han efter godt 3 år hos Miracle besluttede sig for at vende tilbage til en mere overordnet rolle i et mindre firma. Dette passer perfekt med rollen som CTO hos Exformatics.

Herudover fristede det at komme ind i en organisation, hvor man sidder tættere på beslutningerne, og hvor beslutningsprocessen er lidt kortere.

Om de nye forandringer siger Bent Majgaard:

I tiden hos Steuerhaus værnede vi om værdier som; kvalitet, ordentlighed i det vi gør og siger, og et godt medarbejdermiljø.

Da jeg indledte en dialog med Holger stod det tidligt klart, at der var et stort overlap af netop disse værdier hos Exformatics.

Herudover fristede det at komme ind i en organisation, hvor man sidder tættere på beslutningerne, og hvor beslutningsprocessen er lidt kortere.”
Her er vi