Konstruktørforeningen vælger Exformatics

Kundewin - Konstruktørforeningen

KONSTRUKTØRFORENINGEN VÆLGER MEDLEMS-, AKTIVITETS- OG VIDENSSTYRING FRA EXFORMATICS

Med en standardløsningen fra Exformatics integreret til Computer Camps medlemssystem vil konstruktørforeningen fremover håndtere medlems- og udvalgsaktiviteter, projekter, medlemsblad og HR-relaterede sager

Efter en afklaringsfase, hvor de forskellige områder af Konstruktørforeningens arbejdsprocesser er gennemgået og dokumenteret, har det vist sig at Exformatics ECM Medlem, med sin standard integration til Camps medlemssystem, opfylder de krav en progressiv faglig organisation kan stille til en medlems- og aktivitetsbaseret løsning.

Blandt andet fremhæves naturligvis integrationen mellem medlemsdata og økonomi med sagsbehandlingen, muligheden for dynamisk at analysere og visualisere data, muligheden for at konfigurere systemet til at understøtte de unikke arbejdsgange og processer, som er kendetegnende for Konstruktørforeningen.

Desuden gør elementer som nem sag og standard vidensbank, kommunikation og registrering til en mindre problemfyldt opgave; og da Exformatics arbejdsgange kan tilpasses af
konstruktørforeningen, betyder det også, at de fremadrettet har et stærkt værktøj til at optimere deres arbejdsgange i fremtiden.

At Exformatics også integrerer Microsoft Office værktøjerne på en smidig og agil måde, gør at læringskurven for medarbejderne kan holdes rimelig lav, da disse værktøjer allerede er kendt i organisationen.

Om Konstruktørforeningen

Konstruktørforeningen er bygningskonstruktørernes faglige organisation og Danmarks største netværk for bygningskonstruktører. Det er vores mål at skabe kvalitet, tryghed og valgmuligheder i profession, arbejdsliv og uddannelse.