Bliv ringet op
Ja tak, jeg vil gerne høre mere om, hvad I kan tilbyde.

Contact Phone

Anvend mailinglister på dine aktiviteter

Mailinglister

Gør som vores kunde, SKAF, og anvend mailinglister på dine aktiviteter

Exformatics har udviklet mailinglister til Exfonet, som sikrer nem opkobling af kontaktgrupper på aktiviteter. Dette er med til at udrydde dobbelt administration ved rettelser.

Konceptet bag mailinglister kender du sikkert allerede fra Outlooks distributionslister. I Exformatics' Exfonet giver mailinglister mulighed for at tilknytte større grupperinger af kontaktpersoner til en aktivitet. Hermed slippes der for den gammeldags metode, med kopiering af kontakter fra en aktivitet til en anden, som det er tilfældet uden mailinglistefunktionen.

SKAF ANVENDER ALLEREDE MAILINGLISTER

SKAF (Stats- og Kommunalt Ansattes Forhandlingsfællesskab) anvender mailinglister, hvilket betyder, at deres rettelser automatisk slår igennem. Dette gælder både rettelser på de enkelte medlemmers personkort og på selve listens antal medlemmer. På denne måde slipper de for dobbelt administration, og det sikres, at kontaktlisten altid indeholder de senest opdaterede kontaktoplysninger.
SKAF har også glæde af, at listen af kontakter vises som en samlet kontaktliste frem for en lang, og til tider uoverskuelig, række af kontakter. SKAF er en organisation som opererer med en stor database, hvorfor de finder mailinglister særlig anvendelige. Her hos Exformatics mener vi dog også, at mailinglister vil være givende for andre virksomheder.

Slå til nu og få en rabat

Er mailinglister noget, du tænker, at I kunne have gavn af i Jeres Exformatics Exfonet løsning? Hvis ja, så er du mere end velkommen til at kontakte os for mere information herom.

Opsætningen koster fem timer, men netop nu kører vi en 20 dages kampagne med 15 % i rabat. Rabatten gælder bestillinger foretaget inden d. 8 december 2016. Giv os et kald på telefonnummer 7020 9052.
Sociale Medier
Her er vi