Bliv ringet op
Ja tak, jeg vil gerne høre mere om, hvad I kan tilbyde.

Contact Phone

Ny adm. direktør styrker ledelsen

NY ADM. DIREKTØR

EXFORMATICS STYRKER VIRKSOMHEDEN MED NY ADM. DIREKTØR OG MEDEJER

Exformatics A/S har de seneste år haft en rivende udvikling, hvilket nu fører til styrkelse af ledelsen med udpegelsen af Holger Foss som administrerende direktør.

I Exformatics er ambitionerne for fremtiden store, derfor har jeg besluttet at indfri potentialet yderligere, ved at styrke ledelsen med en person med solid erfaring og indgående kendskab til både virksomheden og markedet”, fortæller Morten Marquard. Exformatics ændrer således i ledelsen og ejerstrukturen, idet Holger Foss indtræder som aktionær og ny administrerende direktør. Grundlægger og hidtidig administrerende direktør, Morten Marquard, indtræder i en stilling som Vice President for Innovation and Technology, og med Holger Foss om bord, vil Morten Marquard fremadrettet i højere grad fokusere på innovation samt videreudvikling af Exformatics platformen.

Exformatics har haft en rivende udvikling over de senere år, og for at denne udvikling skal fortsætte, har jeg besluttet at tage Holger ind som medejer af selskabet og styrke det ledelsesmæssige og kommercielle i Exformatics. Dette giver mig mulighed for, i endnu højere grad, at fokusere på teknologien og udviklingen af Exformatics ECM platformen, som er min styrke,” udtaler Morten Marquard.

Den nye administrerende direktør, Holger Foss, har været beskæftiget i IT-branchen gennem 25 år og har haft flere ledende stillinger, hvor han udover ledelse især har beskæftiget sig med forretningsudvikling og salg af softwareløsninger. Senest kommer han fra en stilling som administrerende direktør i softwareudviklingsvirksomheden DSI-NEXT A/S
Morten Marquard og Holger Foss har kendt hinanden siden 2013, hvorfor Holger allerede besidder et indgående kendskab til Exformatics’ produkter og DNA. ”Det er for mig en stor glæde, at kunne træde ind som direktør og medejer af Exformatics, som jeg har fulgt gennem flere år. Jeg ser et stort potentiale i virksomheden og i den software, som Exformatics har udviklet. Jeg glæder mig til samarbejdet med Exformatics kunder og kollegaerne, og til at hjælpe med til at udvikle virksomhedens potentiale og sætte endnu mere fart på den positive udvikling af Exformatics” siger Holger Foss, ny administrerende direktør for Exformatics.

Morten Marquard ser frem til samarbejdet med Holger Foss

Jeg har kendt Holger i mange år, og jeg ved, vi har en gensidig respekt for hinandens styrker og er enige omkring visionerne for Exformatics. Der sker i disse år en lang række spændende ting hos Exformatics, og jeg er glad for, at Holger nu skal være med til at styrke udviklingen yderligere og indfri potentialet. Jeg ser partnerskabet med Holger som en naturlig styrkelse af ledelsen, hvor vi sikrer, at vi fortsat har fokus på vores nuværende kunder samtidig med, at vi fortsat udvikler på forretningsgrundlaget og vinder nye kunder. Med Holgers kompetencer og baggrund har Exformatics fået en skarp profil, der tilfører Exformatics de helt rette kompetencer. Jeg forventer mig meget af vores fremtidige samarbejde”, siger han.

Ændringen er sket pr. 1. februar 2018.
Her er vi