Bliv ringet op
Ja tak, jeg vil gerne høre mere om, hvad I kan tilbyde.

Contact Phone

Velkommen til vores nye forretningskonsulent

NY FORRETNINGSKONSULENT

BYD VELKOMMEN TIL VORES NYE FORRETNINGSKONSULENT

Rachel Torgersen (28 år) tiltrådte den 1. september som vores nye Forretningskonsulent. Vi er glade for at kunne byde velkommen til Rachel, der gennem forskellige udviklingsprojekter har tilegnet sig værdifulde kompetencer indenfor behovsafdækning og forretningsudvikling. Hos Exformatics bliver Rachel en del af vores leveranceteam, og hun skal bl.a. hjælpe vores kunder med at styrke deres brug af vores IT-løsninger.

Hvem er Rachel?

Rachel er uddannet Cand. Merc. i strategi, organisering og ledelse fra Copenhagen Business School (CBS). En af hendes spidskompetencer ligger i at analysere sig frem til løsninger på komplicerede udfordringer og samtidig sikre, at der tages højde for kundens behov og ønsker i processen. Rachel har opnået hendes gode forretnings- og kundeforståelse gennem mange forskellige udviklings- og forandringsprojekter for både store og små virksomheder. Hun forklarer, at hun med baggrund i teori og tæt dialog med kunden under hele processen, har fundet frem til tilpassede løsningsmodeller til den enkelte kundes udfordringer.

Flere af projekterne har omhandlet implementering af IT-systemer, hvormed Rachel er bekendt med de udfordringer, der kan opstå i arbejdet med IT-projekter. Inden Rachel blev en del af Exformatics har hun bl.a. arbejdet som koordinator på et stort sygehus i Norge, hvorfra hun har erfaring i at være tovholder på projekter, og være den primære kontaktperson for en bred interessentgruppe. Her tilegnede Rachel sig en evne til at skabe en proces, hvor den enkelte kunde føler sig inkluderet og tryg. Rachel fortæller hertil:.

For mig er det meget vigtigt at forstå kunden, og at vi snakker samme sprog. Når jeg forstår kundes udfordringer, og det som ligger bag, kan jeg hjælpe dem med en skræddersyet løsning.
Oprindelig kommer Rachel fra Stavanger i Norge, men hun valgte i forbindelse med hendes kandidatuddannelse af flytte til København, hvor hun har boet de seneste 2,5 år og lært at tale et fint dansk. Rachel er som person kendetegnet ved at være målrettet, struktureret og arbejdsom. Hun er af natur nysgerrig og opsøgende, og hun elsker at se udvikling som resultat af både egne og andres præstationer.

Hvorfor Exformatics?

Rachel valgte at søge jobbet hos Exformatics, da hun har en stor interesse for IT og digitalisering, og anså Exformatics og den spændende udvikling, vi er i, som en ideelt mulighed for at være med i forreste række af den digitale udvikling. Hun påpeger derudover, at hun fandt teamets engagement og oprigtighed meget appellerende.

Det er min klare opfattelse, at man her brænder for, at kunderne skal få et bedre produkt. Det handler ikke bare om at sælge for at sælge, men om at udvikle systemer og produkter som understøtter og løfter kundens forretning. Og det stemmer rigtig godt overens med, hvad jeg står for.

Rachel er efter den første periode hos Exformatics faldt godt til i teamet, og hun understreger, at hun ser frem til at møde kunderne og blive en del af de kommende projekter. Exformatics har i Rachel fået en dedikeret medarbejder, der sætter en ære i at følge opgaverne helt til dørs og levere en høj kvalitet, og vi glæder os til et værdifuldt samarbejde.
Her er vi