Bliv ringet op
Ja tak, jeg vil gerne høre mere om, hvad I kan tilbyde.

Contact Phone

Release 7.7.3

Release

NY OFFICE ADDIN 7.7.3

Hos Exformatics har vi en målsætning om, at vores kunder får det maksimale udbytte af vores system. Vi udvikler derfor løbende nye funktionaliteter og forbedringer, som vi typisk bliver bekendte med gennem fejl og mangler som indberettes af jer – vores kunder. Vi sætter altid stor pris på jeres feedback, som er med til at forbedre systemet.

Office AddIn 7.7.3 er en del af Exformatics ECM, men frigives separat da den kan anvendes af brugere af tidligere versioner af Exformatics ECM. Vi kræver at vores kunder opdaterer AddIn til nyeste version ved alle brugere, da vi som udgangspunkt kun yder support til nyeste version.

Se Release Note via knappen ”Hent Addin 7.7.3” for mere info om de nye justeringer og forbedringer samt links til download af den nye AddIn.

Den nye addin indeholder en række bugfixs. Nedenfor er fremhævet to af de væsentligste justeringer og forbedringer i denne version:

1 Dialogboksen ”Gem ændringer”

I den forrige AddIn fremkom en dialogboks, som spurgte om man ville gemme ændringer i dokumenter oprettet direkte via systemets skabeloner, på trods af at ingen ændringer var foretaget. Dialogboksen er nu justeret, så man fremover kun vil blive spurgt om dette, såfremt man rent faktisk har foretaget ændringer i dokumentet.

2 Track mails med store filer vedhæftet

Det er nu muligt at tracke mails med meget store filer (over 100Mb). Dette kræver dog en patch til jeres løsning. Kontakt os, hvis I vil gøre brug af denne.

Sociale Medier
Her er vi