Bliv ringet op
Ja tak, jeg vil gerne høre mere om, hvad I kan tilbyde.

Contact Phone
Klik for at gå til:

Quick Guide

Velkommen til
Exformatics-familien

Hvem er Exformatics?

Specialiseret i ECM

Vi er en velfungerende familie af forretningskonsulenter, it-udviklere og supportere, som til daglig arbejder 100 procent fokuserede på, at skabe den bedst mulige aktivitetsstyring for vores kunder. Det er vores fælles ønske, at hver eneste kunde skal have maksimal værdi af vores aktivitetsstyringssystem, og en positiv oplevelse igennem hele samarbejdet.
I alle vores handlinger bestræber vi os derfor på at være ligeså lette at arbejde sammen med, som vores system er nemt og intuitivt at arbejde i.
Vi tror på, at et tæt og ærligt samarbejde i øjenhøjde giver vores kunder de bedste resultater.

HISTORISKE MILEPÆLE

Firmaets historie
i korte træk

Vi tilbyder komplette brancheløsninger til medlemsorganisationer, fonde og museer, som er blevet udviklet med udgangspunkt i vores aktivitetsstyringssystem Exfonet. Herudover har vi tilpasset funktionaliteten i Exfonet til en række øvrige brancher.

EXFORMATICS’ LEDELSE

MØD VORES LEDENDE MEDARBEJDERE

HOLGER FOSS adm. direktør

Som medejer og adm. direktør har Holger det overordnede ansvar for Exformatics. Han er samtidig primus motor i at sikre en høj kundetilfredshed, og varetager personligt en stor del af vores salgsfremmende aktiviteter. Holger har 25 års erfaring it-branchen, hvor han især har beskæftiget sig med salg, ledelse og forretningsudvikling blandt andet som dansk og nordisk salgsdirektør hos IBM, Country Manager hos Tieto Denmark A/S og adm. direktør i softwarevirksomheden DSINEXT A/S.

Holger har en uddannelsesmæssig baggrund som BSc fra Århus Universitet med en efterfølgende MBA fra Henley Business School.

BENT MAJGAARD CTO

Som CTO har Bent det overordnede ansvar for produktudviklingen i Exformatics, samt vores udviklerteam i Danmark og Pakistan. Bent har således både ansvaret for den strategiske udvikling af vores platform, samt ansvaret for at vi hjælper vores kunder i det daglige med fejlrettelser og ændringsønsker. Bent har en stor erfaring som CTO fra SW-firmaet Steurhaus hvor han som co-founder og CTO udviklede web-applikationer til danske og internationale kunder. Efter en kort årrække i Miracle A/S som løsningsarkitekt er Bent tilbage i rollen som CTO.

Bent har en kandidatgrad i datalogi.

Få et overblik over vores medarbejdere

Vores medarbejdere siger

”God sparring”

Avatar
”For mig er det vigtigt, at fungere som brobygger mellem kunden og os. Med særligt afsæt i brugernes behov stræber jeg efter at videreudvikle Exfonet, så det i fremtiden har et større udbud af features og integrationer til andre applikationer. Koblet med digitalisering, har jeg samtidig et fokus på at inspirere til nye måder at gøre tingene på.

Jeg værdsætter at vi hos Exformatics har fokus på en faglig sparring på tværs af faggrænserne. På den måde styrker vi løbende hinandens professionelle udvikling.”
Heidi Bebe,
Projektleder i Exformatics

Vores medarbejdere siger

Stor, glad og ærlig familie

”Exformatics er en stor, glad familie med en god stemning og en blandet køns- og aldersfordeling. Jeg påskønner meget, at mine kolleger er så kompetente og samtidig helt nede på jorden. En af de ting, der motiverer mig mest ved at gå på arbejde, er firmaets grundmentalitet over for kunderne: At vi ønsker at levere kvalitetsløsninger, som dækker deres reelle behov. Jeg er meget glad for, at vi ikke oversælger, men at vi alle sammen er stolte af vores it-system og fortæller ærligt om, hvad det kan. For mig er ærlighed utroligt vigtigt, og jeg påskønner at vores kunder er glade, og at vi gør livet nemmere for dem.”
Rachel Torgersen,
Forretningskonsulent i Exformatics
Avatar

Historien bag firmanavnet

EXFORMATICS STÅR FOR ENKELTHED

Navnet Exformatics er afledt af ordet ”eksformation”, som betyder ”bevidst bortsmidning af overflødig information”. Begrebet danner grundlag for hele udviklingen af vores aktivitetsstyringssystem Exfonet, hvor vi netop har bestræbt os på at forenkle systemet mest muligt til glæde og gavn for vores kunder. Enkelhed og fokus på at kommunikere det nødvendige, hvor alt det overflødige skæres væk, opfatter vi som essentielt i nutidens videnssamfund og et absolut must for at kunne opretholde et effektivt og præcist samarbejde. Derfor er vi varme eksformations-tilhængere og meget glade for vores firmanavn.

Begrebet ”eksformation” stammer fra Tor Nørretranders’ bog ”Mærk Verden” fra 1991.

JOB I EXFORMATICS

Vi har ingen ledige stillinger i øjeblikket – men søg gerne uopfordret hos os på job@exformatics.com.
Vi vil altid gerne høre fra potentielle nye kolleger med gode holdninger og kompetencer.
Her er vi