Bliv ringet op
Ja tak, jeg vil gerne høre mere om, hvad I kan tilbyde.

Contact Phone
Klik for at gå til:

Quick Guide

Velkommen til
Exformatics-familien

Hvem er Exformatics?

Specialiseret i ECM

Vi er en velfungerende familie af forretningskonsulenter, it-udviklere og supportere, som til daglig arbejder 100 procent fokuserede på, at skabe den bedst mulige aktivitetsstyring for vores kunder. Det er vores fælles ønske, at hver eneste kunde skal have maksimal værdi af vores aktivitetsstyringssystem, og en positiv oplevelse igennem hele samarbejdet.
I alle vores handlinger bestræber vi os derfor på at være ligeså lette at arbejde sammen med, som vores system er nemt og intuitivt at arbejde i.
Vi tror på, at et tæt og ærligt samarbejde i øjenhøjde giver vores kunder de bedste resultater.

HISTORISKE MILEPÆLE

Firmaets historie
i korte træk

Vi tilbyder komplette brancheløsninger til medlemsorganisationer, fonde og museer, som er blevet udviklet med udgangspunkt i vores aktivitetsstyringssystem Exfonet. Herudover har vi tilpasset funktionaliteten i Exfonet til en række øvrige brancher.

EXFORMATICS’ LEDELSE

MØD VORES LEDENDE MEDARBEJDERE

HOLGER FOSS adm. direktør

Som medejer og adm. direktør har Holger det overordnede ansvar for Exformatics. Han er samtidig primus motor i at sikre en høj kundetilfredshed, og varetager personligt en stor del af vores salgsfremmende aktiviteter. Holger har 25 års erfaring it-branchen, hvor han især har beskæftiget sig med salg, ledelse og forretningsudvikling blandt andet som dansk og nordisk salgsdirektør hos IBM, Country Manager hos Tieto Denmark A/S og adm. direktør i softwarevirksomheden DSINEXT A/S.

Holger har en uddannelsesmæssig baggrund som BSc fra Århus Universitet med en efterfølgende MBA fra Henley Business School.

ULRICH MOURIER BARSLEV projekt- og leverancechef

Som leverancechef er Ulrich Barslev ansvarlig for at tilpasse og videreudvikle vores aktivitetsstyringssystem Exfonet til de enkelte kunder i henhold til kundernes behov og ønsker. Ulrich har arbejdet i Exformatics siden 2014, hvor han har opbygget en solid viden om vores kunder så vel som vores system og arbejdsgange. Han har tidligere beskæftiget sig med projektledelse og teamledelse relateret til ESDH-systemer som Content Development Manager i Microsoft og projektmanager i Columbus A/S.

Ulrich har en HA fra Handelshøjskolen i Aarhus.

INA PILEGAARD support- og marketingschef

Ina Pilegaard leder Exformatics’ supportafdeling og har det daglige ansvar for Exformatics’ kundesupport. Hun bidrager til at sikre kvalitet og forretningsfokus i vores kundeservice så vel som løsninger i forbindelse med kundernes service- og ændringsønsker. Ina er tillige ansvarlig for vores markedsføring. Ina har arbejdet i Exformatics siden 2015 og har mere end 10 års erfaring inden for projektledelse og markedsføring fra tidligere stillinger hos MESSE C og Bjerre Media.

Ina er uddannet inden for markedsføring og projektledelse fra International Business Academy (IBA) i Kolding.

CTO
Få et overblik over vores medarbejdere

Vores medarbejdere siger

Trives godt på femte år

Avatar
”Mine kolleger er en meget homogen gruppe af ildsjæle, der brænder for at gøre deres yderste og imødekomme vores kunder på den bedst tænkelige måde. Alle er meget videbegærlige og gode til at dele deres viden med hinanden. Herudover har vi en positiv og meget ligefrem tone, hvor man kan sige, hvad man har lyst til. Sammen med et spændende arbejdsindhold og stor variation i opgaverne er det hovedårsagerne til, at jeg trives så godt i Exformatics på femte år. Og så er jeg meget glad for vores it-løsning Exfonet, fordi den er så velstruktureret og intuitiv sammenlignet med andre lignende systemer.”
Jane Hein Møller,
forretningskonsulent i Exformatics

Vores medarbejdere siger

Stor, glad og ærlig familie

”Exformatics er en stor, glad familie med en god stemning og en blandet køns- og aldersfordeling. Jeg påskønner meget, at mine kolleger er så kompetente og samtidig helt nede på jorden. En af de ting, der motiverer mig mest ved at gå på arbejde, er firmaets grundmentalitet over for kunderne: At vi ønsker at levere kvalitetsløsninger, som dækker deres reelle behov. Jeg er meget glad for, at vi ikke oversælger, men at vi alle sammen er stolte af vores it-system og fortæller ærligt om, hvad det kan. For mig er ærlighed utroligt vigtigt, og jeg påskønner at vores kunder er glade, og at vi gør livet nemmere for dem.”
Rachel Torgersen,
forretningskonsulent i Exformatics
Avatar

Historien bag firmanavnet

EXFORMATICS STÅR FOR ENKELTHED

Navnet Exformatics er afledt af ordet ”eksformation”, som betyder ”bevidst bortsmidning af overflødig information”. Begrebet danner grundlag for hele udviklingen af vores aktivitetsstyringssystem Exfonet, hvor vi netop har bestræbt os på at forenkle systemet mest muligt til glæde og gavn for vores kunder. Enkelhed og fokus på at kommunikere det nødvendige, hvor alt det overflødige skæres væk, opfatter vi som essentielt i nutidens videnssamfund og et absolut must for at kunne opretholde et effektivt og præcist samarbejde. Derfor er vi varme eksformations-tilhængere og meget glade for vores firmanavn.

Begrebet ”eksformation” stammer fra Tor Nørretranders’ bog ”Mærk Verden” fra 2000.

JOB I EXFORMATICS

LEDIGE STILLINGER

Vi har ingen ledige stillinger i øjeblikket – men søg gerne uopfordret hos os på job@exformatics.com.
Vi vil altid gerne høre fra potentielle nye kolleger med gode holdninger og kompetencer
Her er vi