Bliv ringet op
Ja tak, jeg vil gerne høre mere om, hvad I kan tilbyde.

Contact Phone

FORRETNINGSKONSULENT / PROJEKTLEDER

FORRETNINGSKONSULENT / PROJEKTLEDER

BAGGRUND FOR ANSÆTTELSE

Har du interesse for processer og kan du formidle kundernes behov til løsningsforslag, vil du trives hos Exformatics.

Derfor har du nu en unik mulighed for at blive en del af vores fantastiske team i Nyhavn.

Vi søger en kompetent og ansvarsfuld kollega, som kommer til at arbejde i et spændende fagligt miljø, med fokus på at effektivisere vores kunders arbejdsgange gennem vores aktivitetsstyring- og sagsbehandlingssystem Exfonet.

I Exformatics arbejder vi alle som et tæt team, hvor der både gives rum til udvikling og selvstændighed, men også støtte hvor det er nødvendigt.

Vi har et meget tæt samarbejde med vores kunder og du vil derfor også agere som projektleder på udvalgte kunder.


ANSVARSOMRÅDER

Som forretningskonsulent og projektleder vil du være bindeleddet mellem Exformatics og vores kunder, og du vil være med til at omformulere deres ønsker og behov til kvalitative løsninger. Du vil have dyb indsigt i vores løsning, Exfonet, og sammen med din forståelse for forretningsprocesser og arbejdsgange, vil du hjælpe vores kunder med at effektivisere deres hverdag.

Du har en god forståelse for vores kunders problemstillinger, som du kan beskrive og oversætte til opgaver for vores udviklingsteam og følge op på dem. Du vil gennemføre og lede afklaringsworkshops, implementerings- og udviklingsopgaver.

I det daglige vil du have en række kunder, som du er ansvarlig for, herunder også at være med til at prioritere indkommende IT-supportsager, samt agere som forretningskonsulent og projektleder på større og mindre projekter hos kunden.

Du indgår i tæt samarbejde med konsulenter, supportere og udviklere. Vi har både udviklere siddende i Danmark og i Pakistan, som vi er i kontakt med flere gange dagligt.

Du vil også gennem din feedback fra kunderne have indflydelse på vores produkters videreudvikling.


KVALIFIKATIONER

Faglige kvalifikationer:

Du er nok nyuddannet, men har givetvis studieerfaring med lignende systemer (aktivitetsstyrings-, sagsbehandlingssystemer, CRM eller lignende). Du har en god forståelse for processer og kan overføre dette til IT-systemer.

Du har en god forretningsforståelse og befinder dig godt i rollen som bindeled mellem kunden og udviklingsteamet. Her vil det være en fordel, hvis du tidligere har været i en konsulentvirksomhed eller softwarevirksomhed.

Din faglige profil indeholder at du:

 • Kan bevare overblikket i en travl hverdag og have styr på detaljerne.
 • Er struktureret, metodisk og analytisk.
 • Kan kommunikere klart i skrift og tale, både på dansk og engelsk.
 • Gerne har (studie)-erfaring som konsulent eller projektleder.
 • Har erfaring med IT-systemer, såsom ECM, CRM eller lignende, lidt indsigt i SQL vil også være en fordel.
 • Har god forståelse for forretningsprocesser.

Personlige Kvalifikationer:

Det forventes, at du:

 • Som person er åben og udadvendt
 • Har både lyst og evner til at tage ansvar for dine opgaver, dine omgivelser og for løsningen.
 • Er engageret, kan lide at blive udfordret og er fagligt nysgerrig.
 • Har et godt drive, vilje til at lære og bliver motiveret af at se resultatet.
 • Er god til at kommunikere samt udveksle ideer og muligheder med kolleger og kunder.
 • Har en imødekommende tilgang til opgaverne og kunder, et ”konsulent” gen.
 • Besidder et godt humør og har et vindende væsen og dermed kan opnå gode og solide relationer til dine omgivelser.
 • Tager aktivt del i virksomhedens daglige rytme og er en god kollega.

Bliver motiveret af at kunne være en central del af den rejse som Exformatics er på.


PRAKTISKE FORHOLD OMKRING JOBBET

Arbejdsplads: København K
Start: Hurtigst muligt
For yderligere information kontakt Adm. dir. Holger Foss på mobil 20306666

Om os:

Exformatics er en dansk virksomhed, som siden 2000 har specialiseret sig i softwarebaseret videns- og processtyring. Vi tilbyder komplette brancheløsninger til medlemsorganisationer, fonde og museer, som er blevet udviklet med udgangspunkt i vores aktivitetsstyringssystem Exfonet. Herudover har vi tilpasset funktionaliteten i Exfonet til en række øvrige brancher. Vores kunder bruger det ex. vis til håndtering af sagsakter, medlemssager i fagforbund, styring og behandling af fondsansøgninger eller styring af komplekse projekter.

Vi er nyligt indtrådt i Volaris Gruppen (https://www.volarisgroup.com/dk) Volaris-koncernen. Volaris er ejet af Constellation Inc. som er noteret på den canadiske børs. I alt er vi mere end 900 softwarevirksomheder i forskellige brancher fordelt over hele verden. Exformatics er derfor en lokal spiller i en stærk globalt netværk.

Dette giver mulighed for at udvikle sig til en større rolle på lang sigt. Du vil have kolleger over hele verden, og du vil være en del af et større netværk på tværs af lande og nationaliteter, hvor du vil have rig mulighed for at dele best-practice og give og modtage sparring/feedback i dit daglige arbejde. For at fremme netværket og sikre løbende faglig udvikling afholdes der topmøder og arrangementer, hvor du og alle dine kolleger mødes til fælles faglige arrangementer. Virksomheden har en uformel socialt orienteret kultur, der er præget af højt humør og faglig nysgerrighed. Vi er af den klare overbevisning at det skal være sjovt og spændende at gå på arbejde.

Du vil opleve en passende travl og udfordrende hverdag, og du vil få en bred vifte af kontakter med resten af organisationen i en uformel kultur præget af engagement og godt humør.

Du vil blive tilbudt en lønpakke, der matcher dine kompetencer. Vi har en god frokostordning og du for en sundhedsforsikring. Derudover får du en høj grad af frihed til at planlægge din egen dag. Vores kontor ligger i dejlige omgivelser i Nyhavn.

Send din ansøgning:

Hvis du er interesseret i stillingen som Forretningskonsulent / Projektleder hos Exformatics, bedes du maile dit CV hurtigst muligt. CV'er vil blive gennemgået løbende, indtil den rette kandidat er fundet.

Skriv ”FORRETNINGSKONSULENT/PROJEKTLEDER” i emnefeltet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Holger Foss på mobil 20306666

Send din ansøgning på mail: job@exformatics.com

Ansøgninger sendes til job@exformatics.com

Her er vi