Bliv ringet op
Ja tak, jeg vil gerne høre mere om, hvad I kan tilbyde.

Contact Phone

Release 7.7.7

Release

RELEASE: NY OFFICE ADDIN 7.7.7

Hos Exformatics har vi en målsætning om, at vores kunder får det maksimale udbytte ud af vores Exfonet-løsninger. Derfor udvikler vi løbende nye funktioner, forbedringer og løsninger på opståede uhensigtsmæssigheder, der typisk bliver indberettet af jer – vores kunder. Derfor sætter vi pris på jeres feedback, da i selv er med til optimere løsningen løbende.

Office AddIn 7.7.7 er en del af Exformatics' Exfonet, men frigives separat da den anvendes uafhængigt af tidligere versioner af Exformatics Exfonet.

Læs Release Notes ved at trykke på knappen ”Hent AddIn 7.7.4” for mere info om den nye version, samt vejledning til installering. Heri finder du også link til download af selve installationsfilen.

AddIn 7.7.7 indeholder bugfixes og nye funktioner; vi har her highlightet de 2 vigtigste:

Derfor skal I opdatere AddIn til seneste version

Som udgangspunkt yder vi kun support til den nyeste AddIn-version. Dette skyldes, at der ofte forekommer ændringer, som er en direkte følge af en opdatering i Office pakken, SharePoint eller Internet Explorer. Når Microsoft opdaterer deres versioner, oplever vi jævnligt, at der opstår uhensigtsmæssigheder i forbindelse med brugen af Exfonet-løsningen, eksempelvis at en funktionalitet pludselig holder op med at virke, som den plejede at gøre. Vi arbejder løbende på at finde løsninger på disse uhensigtsmæssigheder og indbygger løsningerne i de nye AddIn versioner.

I skal derfor selv sikre, at I til enhver tid er ajour med nyeste AddIn version, så vi, så vidt muligt, undgår at behandle allerede løste problemer.

I Release Notes kan du læse mere om de enkelte nye funktioner og fejlrettelser. Det er værd at bemærke, at vi ofte oplever, at en fejlrettelse også løser andre relaterede problemer. Det er derfor værd at teste, hvorvidt eventuelle øvrige Addin-relaterede problemer skulle have løst sig ved installation af den nye AddIn version, også selvom ens problem ikke er listet i Release Notes.

Her er vi